Nyhet! Jeg har nå mørkefelt mikroskop tilgjengelig på Helhetshelse på majorstua!

Nyhet! jeg er ikke lenger tilgjengelig i drammen, kun i oslo!
 

velkommen 

 
 
Markedets kanskje beste behandling av:
Lekk tarm - IBS - fordøyelsesplager
Infeksjoner - mikrober - virus - bakterier - parasitter - sopp - mycoplasma - protozoer - ormparasitter
Plager relatert til nakke - rygg - hofter - bekken - knær - ankler - skuldre - muskler
Stress - hormonelle - nevrologiske problemer
Se mer under behandlinger i menyen!!

Jeg er en allsidig terapeut som jobber holistisk og med en rekke terapier og analysemetoder. mer detaljer finner du i menyen under behandlinger. 
Jeg jobber for tiden på alternativ medisin røa i oslo(https://www.amedisin.no/) der jobber jeg enten selvstendig eller i tett samarbeid med de andre terapeutene på klinikken der. Er tilgjengelig der Mandager, onsdager, torsdager fra 17.00, og lørdager mellom 09.00 - 15.00. 
Jeg begynner også å jobbe på Helhetshelse på Majorstua i Oslo fra 01.05.21. Jeg vil jobbe der på fredager og lørdager. 

Iom at jeg har den omfattende bakgrunnen jeg har som terapeut så har jeg mange muligheter for å tilpasse behandling etc til ditt spesifikke tilfelle. så ikke vær redd for å ta kontakt, jeg vil gi svar så godt det lar seg gjøre. 

Jeg kan behandle en rekke helseproblemer, men vil nok si at mine spesialiteter er

  - Lekk tarm, ibs og forskjellige fordøyelseslidelser
  - Muskel og skjellett plager
  - Problemer knyttet til immunforsvar, bakterier, virus,parasitter, sopp, mycoplasma etc etc

Jeg har tilgang på ett avansert mørkefelt-mikroskop både på klinikk på Røa og på Majorstua, til å gjennomføre grunnleggende helse-analyse med. I tillegg har jeg siden april 2019 hatt f-scan analyse systemet for testing av mikrober og plasmagenerator rpz 15 som behandlings verktøy. Særlig plasmageneratoren er et særdeles kraftig og effektivt behandlings verktøy ved infeksjoner, men vi begynner også å se at den er nyttig ved behandling av andre lidelser og sykdommer og. 

Jeg har også nylig gjennomført nettstudie I Blood Chemistry Analysis ved metabolic healing institutt i USA, noe som gjør at jeg kan analysere helsetilstanden din ved hjelp av standard blodprøver. se https://metabolichealing.com for mer info, og under behandlinger her.

Jeg har også inngått samarbeid med Nordiclabs som fører ett enormt spekter av div helseanalysetester fra forskjellige laboratorier, samt at de fører over 1000 produkter av terapeutisk kvalitet. se mer under behandling og nordiclabs

 
905792_829312743791290_70313697819226299