top of page

invivo Healthcare

Invivo labs er et britisk laboratorie som jeg nylig har begynt å bruke. De tilbyr unike labtester som få kan tilby, og de er spesielt rettet mot kvinners behov(selv om de også har tester som kan gjøres av menn). Dette er tester som man enkelt kan gjøre hjemme. Man bestiller fra nettsiden deres, gjør testen hjemme og sender tilbake til laboratoriet for analyse. De har også flere innovative tilskudd som designet til å korrigere funn på testene som må behandles. Testene gjelder følgende: 
  • Vaginal Ecologix - en helt unik og ny testmetode for å avdekke ubalanser i det vaginale mikrobiome. Ypperlig ved bakteriell vaginose, for tidlig fødende, infertilitet, spontanaborter og ved seksuelt overførte sykdommer. Det å få opprettet ubalanser i mikrobiomet her kan være viktig får å få hjelp med nevnte problemer. 
  • Urinary Ecologix  - Aktuell test ved urinveisinfkesjoner, spesielt kroniske. Også nyttig ved blære og nyre infeksjoner, inkontinens, vannlatingsproblemer, cyster i underliv, eggstokker, livmor og tarmer.
  • GI Ecologix - Test for gastrointestiale funksjoner samt Mikrobiom og testing for en rekke bakterier, parasitter og muggsopper. 
  • Oral Ecologix - ​Veldig omfattende bra test via spytt som avdekker ubalanser i munnhulen. Overbelastning av orale patogener kan ha en omfattende negativ effekt på vår helse og kan påvirke tarm-hjerne forbindelsen, hjertekar system, kvinners reproduktive system, kronisk betennelse, lokale og systemiske sykdommer, kreft osv. 

For mer info ta kontakt eller les mer på nettsiden til Invivo Healthcare
​​
​​
 
bottom of page