top of page

mine formelle utdannelser er:

 1. Bioenergetic Health Coach fra IBIH(institutt for bioenergy and informationmedicine healthcare) i Tyskland. Dette er en utdannelse som inkluderer vestlig grunnmedisin og den grunnleggende innføringen og forståelsen av hvordan bioenergetiske og informasjonsmedisinske behandlingsmetoder fungerer. Det være seg feks akupunktur, TFT, bruken av bioresonance metoder etc. Dr Folker Meissner var rektor for utdannelsen. 

 2. Har gjennomført en rekke videregående studier i energi og informasjonsmedisinske metoder feks gjennom World Development Systems, Neshealth, Biophysics Research Institutte

 3. Tankefelt terapi via Mats Uldal skole for TFT

 4. Nevro-refleksologi via Medika-nova

 5. Massasje via Axelssons i Oslo

 6. Lock foot, Pek(physio energetic kiropraktikk) og Veks Fag gjennom Norges Landsforbund for Homeopraktikkere

 7. Studier i bruk av analyseverktøyet mørkefelt mikroskopi. Undervisning av Heilpraktikerne Joachim Bauer og Jørg Rinne, Pensjonert Dr i fysikk og ingeniør Fransesco Morante, og tidligere lege Harald Mortensen. Også tilknyttet Mikroforum her i Norge med studier og kurs i mørkefelt mikroskopi. 

 8. Øre-akupunktur via Natur & Helse

 9. 1.5 år som hospitant ved NMA-klinikken i Drammen under ledelse av tidligere lege Harald Mortensen. Hospitant stillingen inkluderte bla opplæring i bruk av diverse analyseverktøy som blod, spytt og urin. Også verktøy som diverse bioresonans metoder, hrv-ekg og diagnostisk metodikk og behandling bla av lekk tarm og forskjellige fordøyelsesrelaterte sykdommer. Jeg var også fra februar 2018 - sommeren 2021 vært en del av det faste teamet ved NMA klinikken og ansvarlig for alt lab arbeid. 

 10. Nettstudier i analyse av standard blodprøver ved Metabolic healing Institutt i USA. Se mer her

 11. Fordypning i funksjonelle labtester ved Metabolic healing Institutt i USA. Se mer her

 12. Fordypnings studie i RCCX genclusteret med tilhørende komplekse lidelser. Se mer her

 13. Kurs I mikrobiomtesting via Helsetest AS her i Norge. 
jeg er medlem av NLH - Norges landsforbund av homeopraktikere og er forsikret via de. 

bottom of page