top of page
IMG_3427.jpg

F-SKAN TEST OG BEHANDLINGSMASKIN

 

 

F-Scan 3 er en test og behandlingsmaskin som er spesifikt rettet mot mikrober som virus, bakterier, parasitter, div sopp osv. Den kan teste mot et veldig stort antall mikrober, og er meget nøyaktig. En komplett test tar ca 1 time. 

F-scan bruker bioresonans frekvenser for å undersøke tilstanden i menneskekroppen først og fremst rettet mot infeksjoner. Maskinens beste egenskaper er at den som sagt er veldig nøyktig og detaljert og kan plukke opp mikrobenes frekvenser med stor nøyaktighet. F-scan er derfor et etterlenget tilskudd til analyseverktøyene jeg bruker. Jeg begynte å bruke F-scan for 2 år siden og har fått utført mer enn 1000 tester og kan bekrefte at F-scan har blitt et uvurdelig og nyttig analyseverktøy som jeg ikke kan være uten, og den har igjen og igjen visst sin nytte ved at vi spesifikt kan bruke funnene i behandling. spesielt i kompaniskap med vår plasma generator, da vi kan laste inn funnene i F-scan og over i plasma generatoren for behandling. Det er ganske genialt!! Les mer om hvordan vi bruker plasmageneratoren under dens egne side. 

 

Når vi tester med f-scan så testes det via akupunktur terminalpunktene som man finner på hender og føtter, noe som gjør at man kan teste mer spesifikt opp mot diverse områder i kroppen, som for eksempel mage, lever, nyrer, hormonsystem, nervesystem osv. Bildet under illustrerer punktene vi bruker.(legg inn bilde)

F-scan kommer også med en del tilleggs utstyr, bla zappere for utleie, og magnetplater for bla behandling av lokale betennelser som for eksempel tennis albue.

F-scan kan også teste mot toxiner, metaller og tungmetaller og kan gi en ganske god behandling også.

 

For de som spesielt ønsker mer detaljer rundt maskinen så kombinerer maskinen Rife og hulda Clark tekonologi. Den operer i frekvens området  1-10000 Hz, men kan lage frekvenser opp til 2999999999Hz. For enda mer detaljert info sjekk gjerne denne linken:  https://www.energy-medicine.org/f-scan.html

bottom of page