top of page

massasje

Massasje er behandlende og oppfriskende

Det er vel få behandlingsmetoder som gir så mange positive velvære-vibes som det massasje gir. De aller fleste som har fått massasje behandling har erfart det som noe positivt, som noe man gjerne vil belønne seg med, noe som gjør godt for kroppen på mange plan. Og faktum er at når massasje brukes riktig så kan det ha en super terapeutisk effekt på muskel og skjelett plager som veldig få andre terapier kan gjøre.

Da jeg bestemte meg for å studere massasje ved Axelsons Body Work School, så følte jeg at jeg hadde en stor mangel i terapi tilbudet mitt. Det jeg lærte på Axelsons, mer en utfylte den mangelen. Jeg kan egentlig ikke få fullrost den skolen godt nok, både for utrolig høy undervisnings kvalitet men også for den utrolige nytten dette verktøyet har visst seg å være. 

Jeg har fortrinnsvis brukt massasje som terapi(noe velvære massasje har det så klart også blitt), og har tilegnet meg stor erfaring i muskel samspillet i kroppen og hvordan man må tenke for å løse opp i mine klienters muskel og skjellet problemer. Behandlingene hos meg er sjeldent kjent for å være behagelige(stram og spent muskulatur gjør sjeldent det når man behandler i dybden på de) men derimot effektive. Og jeg kombinerer gjerne massasje med andre terapier som Lock Foot, Refleksologi, PEK og Øre-Akupunktur for maksimal effekt. Se feks mer under kombinasjonsbehandling. 

Jeg har vært innom en rekke muskulære og skjelettmessige problem stillinger, så ikke vær redd for å ta kontakt om du har spørsmål. 


Eller om en bare ønsker seg en god og oppfriskende tid til seg selv.
Gir ditt arbeide deg stramme og vonde muskler vil du kunne yte mye mer ved at du får løst opp i dette med jevne mellomrom. Jeg har behandlet veldig mange med de typiske kontor muskel plagene, og de er ganske enkle å jobbe med, dvs årsaken er ganske vanlig. Derimot kan det kreve en del behandling hvis stresset og spenningsnivået har vært høyt lenge. 

Jeg er også ganske opptatt av å forklare årsaker og muskel/skjelett sammenhenger for klientene mine, og lære de hvordan de selv kan unngå/behandle disse problemene. 

Hva er hensikten og fordelene med Massasje:

Hensikten er:

  • å løse opp muskelspenninger, manipulere bløtvev og strekke/tøye muskler, for slik å bli kvitt knuter og anspenthet

  • stimulere blodsirkulasjonen

  • redusere stress, tretthet og fremme avslapping, hvile og rekreasjon.

Behandling blir ofte benyttet i forbindelse med stiv nakke, skuldre og hodepine, men det er også en helhetlig behandling med mange fysiske, mentale og følelsesmessige fordeler.

bottom of page