top of page

Helseanalyse i ditt eget hjem

Bor du for langt unna til å kunne oppsøke terapeut eller den behandling du har behov for?

Er det av diverse årsaker vanskelig for deg å komme deg ut til terapeut?

Da har jeg kanskje løsninger som kan være noe for deg. I disse online tider så er det mange og enkle muligheter for å ha konsultasjoner via virtuelle løsninger som zoom, skype, facetime etc etc. 

Og i forhold til testing av helsen din så har jeg 3 hovedløsninger som man kan benytte seg av hos meg. 

1. Analyse av blodprøver. Jeg er utdannet i å tolke blodprøver via metabolic healing institutt i USA. Vi baserer oss på optimale verdier, sammenheng og påvirkning mellom de forskjellige markørene. Du kan få tilsendt liste av meg med hvilke tester som er ønskelig å testes, eventuelt så kan vi benytte oss av prøver du allerede har. Det er ideelt at de er så nye som mulig. Se mer under behandlinger og standard blod analyse. 

2. Diverse hjemmetester via Nordiclabs eller noen av de andre laboratoriene jeg bruker. Disse har ett stort antall tester som kan gjøres hjemme, enten avføring, urin, spytt eller blod fra fingertuppen. Avføringsprøvene er feks veldig aktuelle for de med fordøyelsesproblemer. Disse prøvene er veldig omfattende og komplette. I forbindelse med disse testene så kan det være lurt å ha gjort en konsultasjon først med gjennomgang av helsesituasjon og gjerne ha fått analysert vanlige blodprøver. Da er det lettere å finne ut av hva det er behov for. Se mer under behandlinger og nordiclabs, etc. 

3. Bli scannet hjemme med NES Provision systemet. Her er det to muligheter:

  • Ha en egen NESProvision hjemmescanner. NESProvision er en scanner som avdekker ubalanser i kroppens bioenergetiske system, og NESHealth har åpnet opp for en helt unik mulighet ved at du kan eie en egen scanner selv. Den koster kun 42 euro(frakt og toll kommer utenom), og med den kan du gjøre scanninger hjemme som lagres i en online database knyttet til din egen profil. Terapeuten din kan både frigjøre resultatet til deg, gå gjennom testen med deg og finne behandlings løsninger.

  • Bruke en stemme scanner online. Dette er NESHealth sin aller nyeste innovasjon. Via din egen profil i portalen/databasen til NESHealth så kan du selv aktivere denne skanneren. Det vil komme opp en skjerm som viser telling fra 1 - 10, hvor du teller høyt. Når den er ferdig så er også skanningen ferdig, og resultatene vil komme opp på ligende vis som med en håndskanner. Så dette avhenger egentlig bare av hva du synes er best for deg. Med denne måten så trenger du ikke handle inn en skanner. Les mer her om stemme scanneren!

  • NESprovision systemet og de ubalanser de oppdager baserer seg bla på behandling med spesifikke frekvensmedisiner. Din Terapeut kan sette opp behandlingsplan basert på dette systemet og lage en egen handlekurv for deg som du selv handler fra produsent i England. De fleste av disse frekvensmedisinene(kalt infoceuticals) må godkjennes av godkjent terapeut da de er ganske potente. Men når du har egen profil på NESHealth sin nettside så er det en rekke andre infoceuticals du kan handle fritt. Se mer under NES - Provision scan 

4. Basert på funn og konsultasjon så kan jeg da sette opp forslag til behandlingsplan basert på kosthold og tilskudd. Jeg kan også komme med forslag til andre terapier og tiltak du kan gjøre for å forbedre helsen din. Jeg har et pakketilbud på 1500,- som inkluderer analyse av tester, konsultasjon og oppsett av behandling. Tilskudd kommer selvsagt utenom. Det aller meste av det jeg anbefaler av tilskudd kan stort sett fås via nett(innland og utland) eller på lokale apotek/helsekost. 

bottom of page