top of page

Helseprotokoll

Uten å gå til lege eller behandler

Den Norske helsekost produsenten ZINZINO har ett eget meget kompetent forsker team ledet av Dr Paul Clayton som har utviklet en ganske komplett helseprotokoll. 

Det består av 4 produkter som skal kunne dekke de grunnleggende behovene man har for å ivareta en god helse, hvorav den ene kan tas som 2-3 ukers kur 3-4 ganger i året. De er som følger:

  • Omega 3 med kraftige polyfenoler(antioksidanter) fra oliven. 

  • Multivitamin med immunstyrkende ingredienser

  • Prebiotika(maten til de snille tarmbakteriene våre)

  • Rejuvenerings produkt som hjelper kroppen fjerne døde celler og materie og å øke stamcelle produksjonen. 

For å gå litt mer i detalj på hver enkelt av produktene:

  • Zinzino sine Omega 3 produkter er markedets beste, noe som er påvist gjennom ca 1 millioner fettsyretester(mer info om fettsyretesten her). Med zinzino sine omega 3 oljer som heter BALANCOIL så klarer 95% å oppnå balanse mellom Omega 3/6 og få høyt nok nivå av omega 3 i kroppen(skal ligge på over 8%) iløpet av 4 måneder. Det unike med disse oljene er høykvalitets omega 3 fra små villfisk(ansjos, makrell og sardiner) som er blandet med kvalitets olivenolje. Polyfenolene i Oliven etterligner de naturlige polyfenolene i fisk, noe som beskytter Omega 3 fettsyrene, samt at de hjelper til med å frakte omega 3 inn i cellene våre, noe som gir ett høyere opptak. Personlig sverger jeg til BALANCOIL PREMIUM varianten som bla er laget av Koroneiki oliven. De inneholder 30x mer polyfenoler enn vanlig oliven, og har 3x så mye olivenolje som i den vanlige Balancoil. Den er noe dyrerere, men personlig og ved erfaring med mange klienter så har jeg aldri sett en Omega 3 olje med så god effekt. Det er ellers verdt å nevne at Oljene til Zinzino kommer også kapsel form, en vegansk variant, en som er spesialtilpasset for barns fettsyrebehov og en som er vannløselig. Det er veldig mye info som kan nevnes om helseeffekten ved disse produktene. Det viktigste som kan nevnes er: Hjerte/kar helse, viktig for hjernefunksjon, ledd og muskler, viktig for indre organer, demper betennelse, styrker cellene og gjør at cellemembranene lettere tar opp næring og fjerner avfallsstoffer, bra for hud, bra for vår mentale helse osv

  • Multivitaminen til Zinzino ble utviklet av Dr Claytons forskerteam gjennom flere år. De forsket på hva slags diet som må til for at vi skal klare å få i oss absolutt alt av næringsstoffer. Forskningen var overraskende og nesten sjokkerende. De oppdaget at man måtte spise ett stort mangfold av matvarer og ha ett kaloriintak på over 3000 kalorier daglig. De erkjente at dagens mennesker bare med veldig få unntak klarer å få i seg det vi trenger av essensielle næringsstoffer. Derfor utviklet de XTEND+ får å gi oss det vi trenger av vitaminer, mineraler, sporstoffer og andre immunstyrkende stoffer som feks beta-glucanere. Xtend+ er såkalt Food Grown, og er kun hentet fra naturlige veganske kilder, ikke noe som er syntetisk. Dette gjør at næringsopptaket blir mye bedre. 

  • Den tredje komponenten i Helseprotokollen til Zinzino er Prebiotika tilskuddet ZINOBIOTIC. Prebiotika er ikke Probiotika, men Prebiotika er maten som nærer tarmbakteriene våre(probiotika). I det lange løp så er prebiotika det du bør gå for hvis du ønsker en sunn tarmflora. Tarmbakteriene våre er helt essensiell for vår helse og eksistens. Listen over hva tarmbakteriene våre gjør for oss er kjempelang!! De er nødvendige for de aller fleste prosesser i kroppen vår og en større og større mengde helseplager linkes til stadighet til vår fordøyelse. Når vi har en bra balansert tarmflora så er det ganske utrolig hva fordøyelsen vår klarer å lage av stoffer som kroppen vår bruker til tusenvis av funksjoner. Det er verdt å bemerke seg at Omega 3 og polyfenoler i Balancoil og flere av næringsstoffene i Xtend+ også er prebiotiske, så sammen danner disse 3 produktene den optimale prebiotiske sammensetning. Tarmbakteriene dine vil glede seg over det og så vil du! 

  • Disse 3 produktene kan bestilles som ett premier kit på 6 måneders abonnement(35% rabatt). Kittet inneholder også 2 fettsyretester. Link er HER

  • Det siste Produktet som er i den anbefalte helseprotokollen har jeg inkludert selv da den er av nyere dato. Dette er også ett av de mest spennende og unike helsekost produktene som er på markedet idag. Produktet heter ZINOGENE+ og er satt sammen av flere komponenter. De mest unike delene er Fisetin og Fucoidan. Fisetin er ett stoff som hjelper kroppen å fjerne dysfunksjonelle og døde celler, mens Fucoidan har den unike egenskapen at det "tvinger" beinmargen til å frigjøre mer stamceller og produsere mer av de. Sammen hjelper disse på DNA-syntesen, celledeling og regenerering. Gjennom flere år så har jeg ofte oppdaget at klientene mine har store partier i blodet med mye døde røde blodceller(ved å analysere blodet deres i et Mørkefeltmikroskop). I 2022 så hadde 87% av klientene mine dette, og jeg har ofte opplevd at det tar veldig lang tid å få rettet opp i dette, i noen tilfeller har det ikke latt seg gjøre. Med Zinogene så ser jeg nå at jeg klarer det med høydose over 3 uker! Dette gir selvfølgelig en god del helseeffekter. Det å hjelpe kroppen til å øke stamcellene som frigjøres i kroppen er av veldig stor nytte terapeutisk da stamceller kan omdannes til hvilke som helst celler kroppen trenger. Så her er mulighetene mange! ZinoGene kan tas som en kur på 4 tabletter over 3 uker(kreves 3 bokser), eller man kan ta 1-2 kapsler fast daglig. Personlig bruker jeg 2 kapsler daglig. 

         Forresten så kan jeg anbefale å søke på Fucoidan på Pubmed, der vil du finne nesten sjokkerende           mange forsknings artikler om Fucoidan og de mange helse effektene det her. Særlig den her                     samle artikkelen er veldig god: Link 

Ta gjerne kontakt med meg for å få mer informasjon rundt helseprotokollen og eventuelt om du trenger mer persontilpasset tilskudd. 

bottom of page